Blicherfuglsang smykker

Blicherfuglsang er dannet af den danske designerduo Tom Blicher og Gitte Fuglsang og de har i deres smykkedesign fundet en hel unik måde at kombinere det elegante og tidløse med det rå og rustikke. Børstede overflader grænser op til polerede, glatte flader - guld, sølv og ædelstene kombineres gerne med sort læder.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Inspiration henter designerparret i det skandinaviske univers og den nordiske mytologi. Smykkerne fortæller deres helt egne historier om natur, liv og kærlighed.

Det giver en meget speciel effekt, som gør smykkerne til opsigtsvækkende tilbehør med et klart signal om stilbevidsthed og selvsikkerhed.

Den feminine udformning med de rå undertoner gør smykkerne egnede til mange forskellige sammenhænge fra hverdag til fest. 

Designerparret fremstiller alle smykkerne på eget værksted i Danmark, og de lægger stor vægt på, at der kun anvendes de allerbedste råmaterialer. Gitte Fuglsangs æstetiske blik og Tom Blichers høje håndværksmæssige standard skinner stærkt igennem i alle kollektioner.

Blicherfuglsang smykker henvender sig til den stilsikre kvinde, der vil udtrykke elegance med en nordisk kant.