Casio ure

Casio begyndte i 1970’erne at fremstille ure, hurtigt blev Casio en af de første producenter, som fremstillede kvartsure. Casio blev også en af de førende producenter af digitalure og firmaet har fortsat sin innovative produktudvikling. I dag er Casio tillige et af de førende mærker indenfor urindustrien.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Casio ure byder på mange forskellige og meget avancerede funktioner. Nogle modeller har solceller, så uret ikke løber tør for batteri, mens andre modeller modtager radiosignaler fra atomure og derved viser klokken så nøjagtigt som overhovedet muligt. Urene er bygget til at blive brugt, men Casio går absolut ikke på kompromis med flot design og stor brugervenlighed.

Det kendte elektronikmærke blev grundlagt af en japansk ingeniør lige efter anden verdenskrig. Casio fik i 1950’erne stor succes med de første regnemaskiner. Senere er en lang række andre elektronikprodukter kommet til. I 1980’erne blev Casio en af de førende producenter indenfor elektroniske musikinstrumenter, keyboards og ikke mindst armbåndsure. I dag fremstilles også kasseapparater, digitalkameraer, bærbare computere, oversættere, mobiltelefoner og meget andet.

Casio var et af de første firmaer, som fremstillede både digitale og analoge ure med kvartskrystaller. Casio urene, der produceres til både mænd og kvinder, var også nogle af de første modeller, som kunne vise tid i flere forskellige tidszoner samt temperatur, atmosfærisk tryk, højde og endda GPS position.  Casio er desuden kendt for ure af høj kvalitet kombineret med tidløst design og stor nøjagtighed.

Produktudvikling har altid været i højsædet i det japanske firma. Nogle modeller er udstyret med solceller, så uret aldrig løber tør for batteri, så længe der er en lyskilde i nærheden. Casio Waveceptor ure modtager endda radiosignaler fra et atomur, så klokkeslættet hele tiden vises så nøjagtigt som muligt. Andre modeller er udviklet med sikkerhed for øje.

G-Shock urene er for eksempel ekstremt modstandsdygtige overfor stød og brud. De går ikke nemt i stykker, hvis bæreren falder og slår det i jorden. Casio ure udvikles løbende og tilføres hele tiden nye, avancerede funktioner. Casio Pathfinder er løsningen for dem, der altid farer vild, hvad enten det er til lands eller til vands. Urene har nemlig indbygget digitalkompas, højdemåler, termometer, barometer og flere andre praktiske funktioner.

Casio Sport ure er kendt for at være robuste ure, der tåler ekstremsport og andre udfordrende aktiviteter. Udover at være udstyret med stopur og timer er urene også udstyret med en lysdiode, som tænder automatisk, når urskiven drejes mod ansigtet. De avancerede funktioner er designet, så de ikke bruger ekstra meget strøm. Batteriernes forventede levealder er derfor helt oppe på ti år. Til kvinder er der en hel serie af Baby G-Watch i frække farver og ultralækkert design. Dameurene er dog ikke mindre hårdføre eller avancerede end herreurene, idet også dameurene findes i vandtætte modeller, som er modstandsdygtige overfor hårde slag og stød.

Casio er en af verdens førende producenter af digitale ure af høj kvalitet og til overkommelige priser. Casio har mere end halvtreds års erfaring indenfor elektronikprodukter, og Casio urene har været i front for nogle af de største teknologiske landvindinger i urindustrien.