Hvem er Smykker.dk

Vi er online, når du vil shoppe, og vi vil ikke blot give dig smykker i høj kvalitet – vi vil også give dig den bedst tænkelige service.

Vi fører udelukkende mærker, hvor vi selv kan stå inde for kvaliteten, og vi er autoriseret dansk forhandler af alle mærkerne. Det giver dig sikkerhed for en seriøs garanti, der holder – men som du formentlig ikke får brug for.

Det betyder også, at vi tilbyder dig en eksklusiv adgang til mærkernes samlede kollektioner. Hvis du søger et bestemt smykke, kan vi hjælpe dig med at skaffe det direkte fra producenten. Skriv til os - det tager normalt højst et par dage.

Fri fragt og nul gebyrer. Køber du for mere end kr. 299,- så giver vi fragten - sådan kan vi selv lide det. Køber du for mindre, er vi desværre nødsaget til at tage betaling for fragten, da det desværre er en stadig stigende udgift. Men vælger du at hente pakken i en Post butik, så er det ikke så slemt. Betalingsgebyret det tager vi os af, det skal ikke koste penge at betale.

Vi bytter med et smil. Ja, det kan godt være, vi ikke smiler, men vores byttesystem er ganske enkelt. Hvis du fortryder dit køb og varen stadig er plomberet, så sender du den blot retur. Du vælger selv, om du vil bytte den til en anden vare eller have pengene retur – og du behøver ikke komme med forklaringer. Det kalder vi Ubegrænset Returret. Læs mere om Ubegrænset Returret.

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os – klik på ”kontakt” – så hjælper vi dig til at finde præcis det smykke, du drømmer om.

Heidi og Torben
Smykker.dk

 

Juridiske oplysninger:

Olli Store ApS
Hejrevang 15
3450 Allerød
Mail: smykker@smykker.dk
Cvr.nr. 33865546
Etableret: 2011