Ofte stillede spørgsmål

Indholdfortegnelse
Hvorfor os

Når du handler hos Smykker.dk, er du sikret en masse fordele.

Vi er officiel dansk forhandler af alle vores mærker, dvs. at vi får varen direkte fra producenten eller den officielle danske importør.

Det betyder for dig, at skulle der opstå et problem med din varer, skal du ikke være bange for, at du nu skal til at sende den til udlandet eller andre besværlige ting - du har dansk garanti.

Vi har 90 dages returret, som betyder, at så længe varen er ubrugt, så kan du returnere den i 90 dage efter dit køb.

Du får fri fragt på alle ordre over kr. 399,00 til din nærmeste Postbutik eller dit arbejde. Ønsker du levering derhjemme, koster det lidt ekstra, pga. den markant højere forsendelsespris, vi har.Hvem er bag Smykker.dk?

Smykker.dk drives af Olli Store ApS (CVR 33865546), som blev grundlagt i august 2011. Personerne bag, Heidi og Torben, har en omfattende erfaring fra service-, IT- og detailbranchen.Kan jeg være sikker på, at smykkerne og urene er ægte?

Vi garanterer, at alle vores produkter er ægte og vi handler kun med de officielle importører/grosisster, så vi garanterer, at du får et smykke, som er tiltænkt det danske marked omfattet af den officielle garanti fra producenten.Kan i skaffe varer hjem?

Som officiel forhandler af alle vores mærker, kan vi trække på producentens/importørens lager, det betyder, at vi typisk kan fremskaffe en specifik vare på en til to dage.Kan jeg komme forbi kontoret i Allerød og se varen?

Vi har ikke varene liggende på vores kontor, de opbevares og sendes fra et sikret lager, derfor kan du kun efter komme og se/hente din vare efter forudgående aftale.Kan jeg returnere en ordre?

Vi har 90 dages returret,sålænge varen er ubrugt og evt. plombering ikke er fjernet. Nogle smykker sendes plomberet på en måde, så du uden problemer kan prøve dem, men ikke bruge dem.Hvordan kan jeg kontakte jer?

Du kan kontakte os pr. telefon eller mail. Vi anbefaler, at du skriver en mail, da vi ikke altid har mulighed for at svare telefonen. Vi besvarer mails hurtigst muligt og normalt altid indenfor 24 timer i hverdagen.Hvad nu, hvis noget går galt?

Smykker.dk er en e-mærket netbutik og derfor har du altid adgang til e-mærkerts gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.Hvordan finder jeg min ringstørrelse?


Metode 1:

Hvis du har en ring, så find en lineal og må den indvendige diameter på ringen.

Herefter kan du bruge nedenstående skema til at finde den rigtige ringstørrelse.


Metode 2:

Du kan ved hjælp af et stykke snor finde din ringstørrelse.

Snoren vikler du 2 gange rundt om din ringfinger, der hvor du vil have ringen siddende. Snoren skal sidde fast men ikke være spændt, på samme måde, som du vil have en ring til at sidde.

Du tegner nu en streg henover begge snore.

Tag snoren af og mål afstanden mellem de 2 streger, afstanden svarer til din ringstørrelse i mm.

Dvs. er det 5,4 cm. mellem de 2 streger, svarer det til 54 mm, som igen svarer til størrelse 54.


Størrelsesskema for fingerringe:

14.6 mm = str. 46
14.9 mm = str. 47
15.2 mm = str. 48
15.5 mm = str. 49
15.9 mm = str. 50
16.2 mm = str. 51
16.5 mm = str. 52
16.8 mm = str. 53
17.2 mm = str. 54
17.5 mm = str. 55
17.7 mm = str. 56
18.0 mm = str. 57
18.4 mm = str. 58
18.7 mm = str. 59
19.0 mm = str. 60
19.3 mm = str. 61
19.6 mm = str. 62
20.0 mm = str. 63


Dyrberg/Kern ringstørrelser:

I    = str. 51
II   = str. 54
III  = str. 57
IIII = str. 60


Brede ringe:

HUSK: Kender du din ringstørrelse og køber en bred ring, skal denne i 95% af alle tilfælde være et nummer større end normalt.