Sence Copenhagen smykker

Smukke smykker til hende
Findes der en bedre følelse end at overraske en kvinde, man holder af, med smukke smykker? Her finder du et stort udvalg af smykker til hende. Du vil helt sikkert finde et smykke hun holder af - uanset om det er din kone, din kæreste, din bedste veninde eller din mor, der fortjener lidt ekstra forkælelse.

Du er også velkommen til at se dig om efter nye smykker til dig selv. Her er alt, hvad du drømmer om: Øreringe, halskæder, vedhæng, armbånd og meget andet i alverdens farver og materialer. Værsgo’ at gå opdagelse i et endeløst univers af smykker til hende

SENCE Copenhagen er lig med unikke og trendy smykker. Det er eksklusive smykker til den trendsættende kvinde, der ikke er bange for at være first mover. Med smykkerne fra SENCE Copenhagen kan hun mixe og matche alt efter dagens tøjstil, farvevalg og humør – og på den måde bruge smykkerne til at understrege sin helt egen personlige stil. Med vores smykkekollektion ønsker vi at give kvinderne friheden til at lege med deres smykker og på den måde fremhæve deres individuelle stil og personlighed.

Vi har visualiseret bøgetræernes form, når deres grene bevæger sig langsomt i vinden, og sommerblomsternes farver mod det varme grønne græs.

De følelser og den stemning har vi kombineret med en farvepalette af friske, glade og skønne farver. Fra æblegrøn og koralrød til nude soft toner. Sommerfarverne er repræsenteret i materialer som læder og udsøgte halvædelsten.

  • ID Jewelry Ring i forsølvet messing med Swarovskikrystaller fra Sence Copenhagen

    ID Jewelry Ring i forsølvet messing med Swarovskikrystaller fra Sence Copenhagen

    Pris: 399,00 kr.

    Din pris: 339,00 kr.